top of page

Företagets VD och ombud. Arbetar i huvudsak som handläggande projektör med alla i branschen förekommande arbetsuppgifter. Har en mångårig praktisk bakgrund som elektriker hos Marklunds EL och är sedan 1985 verksam i företaget och har medverkat i flera projekt bl a Kv kronofogden, Kvinna- Barn på Lasarettet, Torstaskolan, Kontorslokaler på Frösö Strand, Campusområdet och Byggnad 3 på Lasarettet m.m. 

Ove P kommer ursprungligen från Hoverberg men bor nu på Frösön. Familjen består av fru och två döttrar. Fritiden tillbringar han i Rörtjärn bl a som maskinist på det "egna" kraftverket eller i naturen med jakt och skogsbruk. 

Ove Palmqvist

Telefon: 070 - 334 85 44 - E-post: ovep@jbel.se

Maine Danielsson

Telefon: 070 - 219 42 70 E-post: maine@jbel.se

Företagets allt i allo men i huvudsak utför hon ritningsarbete i CAD- eller i tusch-utförande. Har en mångårig erfarenhet från ritarbete med tjänstgöring hos bl a Grapenfelt. Ritar snabbt, effektivt och prydligt i såväl CAD som "MaD", tuschritningar med hennes signatur. Verksam i företaget sedan starten och har ritat på det mesta.

Maine kommer ursprungligen från Östersund men bor nu i Sanne , Hackås. Familjen består av man och två söner samt barnbarn. På fritiden är hon ute och springer i skogen eller svettas i nån träningshall.

Conny Nilsson

Telefon: 070 - 521 31 09 E-post: conny@jbel.se

Sysslar i huvudsak med CAD-ritning samt projektering och andra till branschen tillhörande arbetsuppgifter. Efter 4-årig elkraftteknisk utbildning i Östersund och en 2-årig ingenjörs-utbildning på Mitthögskolan har han varit verksam som ventilationsmontör och senast inom AerotechTelub AB har han arbetat med flygplats-anläggningar.

Conny kommer ursprungligen från Frösön men har nu flyttat till Körfältet. Familjen består av sambon och tre döttrar. Fritiden tillbringas så mycket som möjligt i Offerdal där han gärna jagar och fiskar.

Johan Birkemo

Telefon: 070-591 78 69 E-post: johan@jbel.se

Sysslar i huvudsak med CAD-ritning samt projektering av tele, data, larm och säkerhetslösningar. Installationssamordning och samordnade provningar av anläggningar är också några av Johans arbetsuppgifter.
Han har varit verksam på den Jämtlänska markanden som el-tele installatör och delägare i El-Kontakt sedan 1996 och började sin karriär i konsultbranchen hos oss på JBEL í april 2013.

Johan är född och uppvuxen på Gotland och flyttade till Östersund 1994 där han nu bor med fru och tre barn. Fritiden består mest av barnens aktiviteter inom fotboll och friidrott där Johan deltar aktivt som ledare, tränare och aktiv utövare. Även fjällen lockar, både med och utan snö.

bottom of page